Jaukus viešbutis vilniuje kaina

Ieškantiems jaukaus viešbučio Vilniuje: galime būti Jums naudingi!

Keliaujančius žmones galime skirstyti į dvi kategorijas: tuos, kuriems viešbutis Vilniuje reikalingas tik nakvynei ir kita, kurie domisi viešbutyje teikiamomis paslaugomis. Pirmiesiems svarbu ne tik viešbutis Vilniuje, bet ir kaina už kambarį, nesinori permokėti. Antriesiems aktualus restoranas ir jame ruošiamo maisto kokybė bei kitos paslaugos.  Šiame straipsnyje pateiksime informaciją, kuo galime būti naudingi abiejų kategorijų svečiams.

Turistams, atvykstantiems aplankyti Vilniaus miesto, apsipirkti parduotuvėse arba apsilankyti klubuose dažniausiai reikalinga tik nakvynė. Papildomai šiems klientams mūsų viešbutis siūlo gardžius pusryčius pagamintus su meile. Pasirūpiname ir anksti išvykstančiais svečiais – paruošiame ankstyvų pusryčių dėžutę išsinešimui, kurioje yra viskas, kad suvalgytumėte pilnaverčius pusryčius. Mūsų viešbutyje yra restoranas, kuriame net išrankiausias gurmanas galės išsirinkti patiekalų už priimtiną kainą. Mūsų restorano svečiai giria skanų maistą bei pateikiamas dideles porcijas. Tai visada nudžiugina ir nustebina svečius. Juk yra sakoma: sotus žmogus jaučiasi laimingesnis!

Dažniausiai šiems turistams yra reikalingi nebrangūs, bet patogūs kambariai. Mūsų viešbutis Vilniuje siūlo savo svečiams ekonominės arba standartinės klasės kambarius (kambarių plotas nuo 13,5 iki 18 kv. m.), kuriuose svečiai ras viską: patogų vonios kambarį, plačiaekranį televizorių, mažagabaritinę kosmetiką, rankšluosčius, kurie yra keičiami kiekvieną dieną ir nemokamą Wi-Fi internetą visą parą.

Keliaujantiems toliau, viešbučio darbuotojai su malonumu padės išsinuomoti automobilį, užsakyti lėktuvo arba traukinio bilietus, ekskursijas. Be jokio papildomo mokesčio iškvies Jums taksi arba pažadins naktį, kad nepavėluotumėte į lėktuvą arba ekskursiją, jeigu pageidausite paruoš arbatos arba kvepiančios kavos.

 

Verslo klasės svečiams siūlome pagerintos arba liukso klasės kambarius (plotas nuo 22 iki 36 kv.m.). Kambariai yra šviesūs, turi erdvius vonios kambarius. Juose yra poilsio zonos, kuriose svečias gali pailsėti arba surengti mažą susirinkimą su verslo partneriais. Šių klasių kambariuose yra šaldytuvai. Liukso klasės numeriuose rasite chalatus, šlepetes, mažagabaritinę kosmetiką ir higienos priedus.

Pavargusiems po sunkių darbų, viešbučio personalas atneš vakarienę arba arbatos puodelį į Jūsų kambarį. Atsipalaiduoti arba sušilti šaltais vakarais kviečiame viešbutyje įrengtoje saunoje. Tai yra uždara patalpa, kurioje Jums niekas netrukdys pailsėti vienam arba su draugų kompanija.

Viešbučio Vilniuje vieta yra labai patogi tiek turistams, tiek verslo žmonėms. Esame arti vienų svarbiausių objektų Vilniuje: Vilniaus tarptautinio oro uosto ir geležinkelio stoties. Patogus išvažiavimas į Dariaus ir Girėno g., už 2 km rasite vieną iš didžiausių prekybos centrų ,,IKEA‘‘. Netoli viešbučio yra 3 maisto prekių parduotuvės, vaistinė bei bankomatai. Atvykstantiems be nuosavo automobilio irgi patogu pas mus apsistoti. Netoliese esančioje autobusų stotelėje sustoja visuomeninis transportas, kuriuo galėsite nusigauti į bet kurią pageidaujamą vietą. Viešbučio administratoriai padės Jums išsirinkti trumpiausią maršrutą, patars ką galite aplankyti, pateiks viešojo transporto tvarkaraščius ir duos nemokamą žemėlapį.

Norintiems palikti savo automobilį, siūlome tai padaryti mūsų automobilių stovėjimo aikštelėje. Vienos paros kaina 1,50eur. Gyvenantiems viešbutyje – aikštelė yra nemokama.

Kai rinksitės viešbutį Vilniuje – kviečiame pas mus!

 

Comments

comments